top of page

Galleri

Koblingen mellem æstetik og genbrug skaber gode historier, som vores kunder og vi stolte fortæller frem samtidig med at løse en reel udfordring med omtanke. 

 

For hvordan styler man en reception, messestand eller indvielse af et nyt center med øje for fremtiden? Hvordan kan man få produceret skilte og festpynt med omtanke?

 

Det er netop Arte events speciale - at koble kreativitet med strategi, så vi skaber attraktive produkter af høj kvalitet, hvor hele livscyklussen er indtænkt.

Kunstneriske bordkort til en kunstners bryllup

Bordkort lavet af resttræ- og maling med tørret, økologisk blomst. 

Bordkortene er designet med henblik på at kunne genbruges, hvorfor vi udlejer dem. Alle ressourcer tæller i vores øjne.

Indvielse på

Københavns Universitet

Arte events stod for udsmykningen til indvielsen af Københavns Universitets 'Centre of Excellence’ til den officielle åbning af 'Danish National Research Foundation’s Center for Ancient Environmental Genomics'. 

Arte events gør alt med omtanke og kærlighed til både menneske og natur. Det handler om de nye muligheder, vi kan skabe med brugte ting og naturen - uden at forstyrre naturen selvfølgelig. 

Styling af messestand for Erhvervshus Hovedstaden

Arte events fik æren af at skabe kulissen til Københavns første grønne karriere- og jobmesse i Industriens Hus.

Som altid pynter vi med naturens nedfaldsgrene, tørrede økologiske blomster der kan bruges mange gange og med materialer, der skulle være smidt ud eller sendt til forbrændingen. Der er så meget lækkert i vores verden, som kalder på forvandling - det gør Arte events på en social ansvarlig måde.

,Cirkulation, reparation, kvalitet, håndværk, design & genbrug.

Nordea sommermarked

Vi viser, hvordan man kan lade genbrug, eksklusivitet og kvalitet hånd i hånd uden at gå på kompromis med natur og menneske.