top of page

Sådan fungerer det

Få tilsendt pynt

og stå selv for oppyntning

Arte events

leverer, pynter

og tager ned igen

Mindre arrangementer

Større events

eller

Vi skaber stemning og forvandler gerne kantinen, mødelokalet, kontoret eller lignende gennem pynt med omtanke. Det kan foregå på mange måde alt efter type af arrangement.

Vi bliver ofte spurgt, hvor stort vi kan pynte op til. Vi kan en del alt efter, hvor god tid I er ude med forespørgslen, omfanget af opgaven, tilgængelighed af materialer (grundet vores måde at drive forretning på gennem cirkulær økonomi) og budget. 

Dit bidrag til omtanken

Vi arbejder på at kunne levere pynt til større arrangementer, men i den proces har vi også brug for jer virksomheder - gennem donationer af materialer eller investering i Arte events, så vi kan skalere vores virksomhed.Vi er sammen om omstillingen og den cirkulære økonomi.

Hængende økologiske blomster på gren | Arte events ~ æstetik med omtanke

Udlejningskoncept

Arte events pynt er på udlejningsbasis. Det er muligvis fremmed for jeres virksomhed at leje festpynt, men vi tager gerne en dialog herom.

 

At det er et udlejningskoncept skyldes, at der ligger mange timers arbejde i at indsamle, designe og sy det endelige produkt.

 

Det giver mening, at festpynt bliver anvendt og nydt, og ikke ligger og samler støv (og måske glemt) et sted i en kælder.

 

Derudover er det på lejebasis idet, vi har lokaliseret, at der er brug for forskellige udtryk og fornyelse alt efter eventets anledning.

Uden jer, ingen os.

Uden fest, ingen festpynt.
Uden omtanke, hvilken fremtid?

IMG_0160.HEIC

En anderledes tilgang,

kræver nye metoder

I skal kunne dokumentere alt, hvad I foretager jer og skal leve op til lovgivning, krav og være en attraktiv virksomhed for både kunder, ansatte og samarbejdspartnere.

For at vi kan komme hele vejen rundt, har vi derfor iværksat flere initiativer, som bidrager og engagerer - så der er håb for fremtiden og jeres næste event. 

Præsentation af pynt

Når I som virksomhed vælger pynt med omtanke, skal I selvfølgelig også fortælle om det. Som en menu bliver præsenteret inden middagen serveres, bliver pynten fra Arte events præsenteret på samme måde. Enten mundtligt præsenteret eller tekst på papir, i nyhedsbreve mm. I kan også booke Arte events til at komme og præsentere pynten evt. i kombination med et oplæg.

Engagér dine medarbejdere

De fleste har en gammel skjorte eller dynebetræk, de ikke bruger mere. Lad dine ansatte donere et stykke tekstil, som Arte events syer vimpler ud af til dit event. En anderledes måde der sætter dine ansatte i spil, skaber samhørighed og glæde til dit næste arrangement.

Vi udvikler også andre typer af oplevelsesdesigns til events.

Donér gamle roll-ups, bannere mm. 

Vi tager med glæde os af dit affald og anvender det til en ressource. Vi upcycler forskellige firmaprodukter for at skabe festpynt af den ene eller anden karakter. Det kan være i form af vimpler, servietringe, back drop til selfie station eller noget helt andet, der netop mangler til din fest.

Oplæg af Arte events

Vi får de abstrakte begreber omkring cirkulær økonomi og bæredygtighed helt ned i øjenhøjde hos din medarbejde. Så jeres CSR-rapport ikke blot er en overordnet strategi og en arbejdsopgave, der skal udføres, men hvor indholdet forståes og bliver forankret hos hver enkelt medarbejder.

Arte events forener vores strategiske forretningsforståelse og indsigt i forbrugeradfærd med lavpraktisk håndværk og udførsel.

bottom of page